Je eerste CG was routine

Heb je jouw CG Producten binnen? Dan ben je helemaal klaar om te beginnen. Op deze pagina lees je hoe je kan starten met je eerste was routine. 

Stap 1: Final wash

Je start met de Final Wash. Maak je haar vochtig, pak de shampoo en masseer dit in op (alleen) de hoofdhuid. Na het inmasseren, spoel je de shampoo volledig uit. 

Stap 2: Masker

Is de shampoo geheel uitgespoeld? Dan kan je nu het haarmasker aan brengen. Je verdeelt het masker over de haarlengtes (sla het gebied rondom en dichtbij je hoofdhuid dus over!). Gebruik een borstel om het masker goed te verdelen. 

Laat het masker ongeveer 10-15 minuten intrekken. Let op: staat er op het etiket dat dit korter of langer kan? Hou dan deze instructies aan. 

Vervolgens spoel je het masker volledig uit. 

Stap 3: Leave-in conditioner

De leave-in conditioner geeft je haar bescherming en voeding gedurende de dag. Let op: Het is een ander product dan een 'normale' conditioner. Verdeel de leave-in over de haarlengtes (vermijd ook hier weer je hoofdhuid). Je kan nu gelijk verder met de volgende stap (uitspoelen is namelijk niet nodig). 

Stap 4: Gel

Verdeel de gel over de haarlengtes. Gebruik eventueel een kam of borstel om dit product goed te verdelen. Buig vervolgens je hoofd naar voren, en maak opwaartse knijpbewegingen. Je noemt dit 'scrunchen'. 

Stap 5: Drogen

Je bent er bijna Curly! Nu zijn we aangekomen bij de laatste stap. 

Je haar is vochtig, gebruik een speciale microvezel handdoek of katoenen t-shirt om het vocht uit je haren te halen. Je kan dit doen op dezelfde manier dat we hiervoor beschreven (scrunchen). Je kan nu kiezen om het aan de lucht te laten drogen. Je kan ook een föhn met diffuser gebruiken.

Help!

Kom je er niet uit? Start de chat. 

Redirecting...

Click here if you are not automically redirected.