Borstels voor krullend haar

Krullend haar mag je gerust borstelen. Maar, wist je dat er ook borstels zijn die jouw kruldefinitie verbeteren? We hebben een kleine collectie met de allerbeste borstels. Hieronder leggen wij jou uit welke borstel je het beste kan gebruiken voor wel doel en welke borstel het best bij jouw krullen past. 

Bekijk alle borstels

Borstels voor het ontwarren van krullen
Je haar regelmatig borstelen moedigen wij aan omdat het pluizig haar kan voorkomen. Binnen deze collectie vind je borstels die geschikt zijn voor het snel en pijnloos ontwarren van jouw krullen.

- Borstels voor middel- en lang en/of medium tot dik haar
- Borstels voor kort en/of fijn haar

Alle borstels voor ontwarren

Borstels voor het beter definiëren van je krullen
Met een speciale stylingsborstel help jij jouw haar een handje om het beter te laten krullen. Door de wijde stand tussen de pinnen van de borstels creëer je dit effect. Daarnaast kan je deze borstel ook goed gebruiken bij het verdelen van haarproducten. Verdeel jij producten altijd met je handen? Kijk dan zeker eens naar deze borstels. Want met deze borstel weet je zeker, dat je geen stuk van je haar overslaat!

- Stylingsborstel voor medium- tot lang haar en/of medium tot dik haar
- Stylingsborstel voor kort tot medium lang haar en/of fijn haar


Alle stylingborstels

Kam voor meer volume 
Een afrokam kan je helpen om meer volume te creëren. De volume creeer je wanneer je haar helemaal droog is, en je bezig bent met de finishing touch. Wanneer je met je handen je haar probeert 'uit te schudden' op bepaalde stukken kan dit zorgen voor pluizig haar. Deze kam gebruik je heel kort en het geeft het juiste resultaat. Deze kam kan gebruikt worden door alle krultypes. 

Afrokam

Hoe gebruik je borstels en kammen binnen de Curly Girl Methode?

Gebruik de borstel op de dagen wanneer jij je haar gaat wassen. Is je haar vochtig? gebruik dan een borstel om te ontwarren. Je kan dit doen wanneer je bijvoorbeeld de conditioner in je haar hebt.

Na het wassen ga je producten aanbrengen op je haar. Na elk aangebracht product kan je een stylingsborstel gebruiken om de producten goed te kunnen verdelen over de haarlengtes. Daarnaast gebruik je de borstel ook direct voor het verbeteren van jouw kruldefinitie. 

IIs je haar helemaal droog? Dan kan je de afrokam gaan gebruiken. Bekijk de video bij het product, voor het perfecte resultaat.

Redirecting...

Click here if you are not automically redirected.