Last van vet haar en/of build-up 

Merk je dat je last hebt van vet haar, voelt je hoofdhuid niet schoon of heb je andere klachten zoals jeuk? Lees dan verder op deze pagina. 
Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor de bovenstaande klachten ontstaan. We geven je een aantal tips die je uit kan proberen. 

Vermijd de hoofdhuid 

Breng alleen de shampoo, of een speciale scalp scrub aan op de hoofdhuid. De rest van de producten verdeel je over de haarlengtes. Vermijd dus de hoofdhuid!

Lichte producten 

Bekijk eens de ingrediënten van je huidige producten. Zie je veel olie en/of butter staan? Wellicht zijn de producten te zwaar. We hebben een speciale collectie voor lichte producten. 

Leave-in: hoeveelheid verminderen of overslaan

Probeer eens te puzzelen. Verminder de hoeveelheid van de leave-in of sla het eens over. Je gaat dan direct over op bijvoorbeeld een gel!

Opnieuw een final-wash

Doe opnieuw een final-wash. Het is echt het proberen waard. Verwen daarna je krullen wel goed met een masker. Bekijk de final-wash.

Balans tussen proteïne en moisture (vocht)

Het kan voorkomen dat je haareigenschappen verandert zijn. Het is handig om je haareigenschappen opnieuw te bekijken en te controleren of je huidige producten nog wel passen bij je haareigenschappen. Lees hier meer over je haareigenschappen en lees hier verder over de juiste haarproducten. 

Kom je er met de bovenstaande informatie niet uit? Neem dan gerust met ons contact op via de chat. 

Winkel nu weer verder binnen onze webshop. 

Redirecting...

Click here if you are not automically redirected.